2021 Yılının En İyi Trendleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sizler de kış sezonunu bitirmeden yeni sezonu merak edenlerden misiniz? O zaman bu yazı tam size göre diyorum.

2021 Moda Renk Ve Desenler

Renkler ve aksesuarlarla aranız iyiyse, 2021 İlkbahar/ Yaz sezonu tam size göre!

Bu sezon renkli görünümlerin yanı sıra sade ve cool trendlerle de gönlünüzü çalacak gibi gözüküyor. Yok gibi gözüken ama bir o kadar da “varım” etkisi yaratan nude bej tonları 2021 İlkbahar / Yaz trendleri arasında oldukça iyi bir yerde. Sade ve şık giyinmeyi sevenlerin dolabını şenlendirecek. 2008- 2011 yılları arasında gördüğümüz plise etekler son yıllarda geri dönüş yapıyor. 2021’de de bu etekler modanın vazgeçilmezleri arasında olacağa benziyor.

Dantelin Büyüsü

Her kadının dolabında önemli bir parça olan dantel elbiseler 2020 yazı ile feminen havasından sıyrılırak fermuar detayıyla maskülenleştirilmiş haliyle karşımıza çıkıyor. Dantelden bahsetmişken dantel ve işlemeli mini şortlar da yazın trend parçası olacak.

Kargo Pantolonlar Geri Dönüyor

Elbise ve renklerden bahsetmişken birazda rahatlığa önem verenlerin vazgeçilmez parçası olan pantolonlardan bahsedelim. 2018’de oldukça popüler olan Boyfriend pantolonlar yerini yeni sezonun en yeni trendlerinden biri olan kargo pantolonlara bırakıyor. Oldukça rahat bir parça olmasının yanı sıra değişik oluşuyla da bütün gözleri üzerine topluyor. Farklılığı ve rahat giyinmeyi sevenler için kışın postallar ile yazın ise sandaletler ile kombinlenebilen çok güzel bir parça!

Kemersiz Asla Diyorsanız

Pantolon deyince en önemli aksesuarından bahsetmemek olmaz. 2020 Yaz Sezonu, bele takılan kemerlerin geri dönüşü için hazırlanıyor. Etek ve pantolon üzerine takılan kemerlere yeni bir yorum getiriliyor. Kemeri direkt bele takarak yeni bir tarzın temeli oluşturuluyor.

80’lere Geri Dönüş

80’lerin günümüze yansımış hali olan şişkin ve balonlaşan kollar yeni sezonda önemli bir yer tutuyor. Hatta sezonun en trend parçalarından olacak dersek abartmış olmayız. Ayrıca hem bluzlarda hem de elbiselerde kullanılan bu detay oldukça kadınsı ve feminen bir görünüme imza atıyor.

Yepyeni trendelerle 2021 İlkbahar ve Yaz modası, adından çokça söz ettirecek ve yaza damga vuracak gibi gözüküyor. O zaman sizler de yaza damga vurmak ve çok şık giyinmek istiyorsanız bizi takip edin.

Doğru Diyet Listeleri
Güzellik Maskesi
Dekorasyon Modelleri
Bayan Saat Modelleri