Açık Keten Ferace Kumaşları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kumaş.

Eşsiz bir görünümü yansıtmak için güzel bir şekilde bir araya getirilmiş bir grup Arapça harf içeren güzel abaya modelleri ortaya çıktı ve bazı kelimeleri ifade eden bazı yazılar var ve bazen bunlar sadece harika bir tasarımdaki harflerdir ve güvenebilirsiniz. Bu tür modeller üzerinde Modaya uygun bir görünüm ile karşımıza çıkmaktadır.

  • Ceket yakalı keten ferace

Kumaş. Ceket şeklindeki abaya, göğüs bölgesinde ceket benzeri bir tasarıma sahip olması ve bazı işlemelerde abayalar dünyasının son modasını yansıtan modern bir parça olması nedeniyle benzersiz tasarımıyla öne çıkmaktadır. Görünüme özel bir çekicilik katmak için çarşafın yakasına eklendi.

  • Açık Keten Ferace

Açık keten abaya, farklı görünmek isteyen her kadın için ideal bir çözümdür, çünkü bu ferace öndeki basit açık tasarımları uzunlamasına bir şekle sahiptir ve düz tasarımlı bir elbise abaya veya abaya altına giyilebilir. Aynı renkte etek ve t-shirt ya da sade bir bluz ile pantolon, her zaman yenilenmiş görünmenize yardımcı olur.

Likralı kumaşın avantajları ve dezavantajları

Kumaş alan dünyası, her bir türün avantajlarına ve kullanımlarına göre kendi aralarında farklılık gösteren birden fazla çeşidin varlığı ile ayırt edilir ve likralı kumaş birçok farklı tasarımda kullanılabilen mevcut kumaşlardan biridir.

Likra, yüksek kalitesi, vücudun şekline uygun, iyi elastikiyeti ile karakterize edildiği ve özelliklerini belirlediği için tekstil pazarında en popüler kumaş türlerinden biridir, dahil tüm bedenler için uygundur. çeşitli renklerde bulduğumuz gibi, şişman ve ince.

Likra, boyama kolaylığından dolayı birçok rengi ile karakterizedir, kırmızı, yeşil, sarı ve diğer yüksek ve canlı renkler gibi birden fazla renkte görebilirsiniz, beyaz, bej, camgöbeği, gül ve çok sayıda vardır. Daha yumuşak bir görünüm yansıtan açık renkler. Daha çekici bir zarafete özel bir dokunuş veren koyu renklerin harikalarından ve siyah rengini, lacivert rengini, koyu gri rengini ve kahverengi rengini de unutmayınız.

Likralı kumaşın elastikiyeti, moda dünyasında onu daha ünlü yapan avantajlardan biridir, çünkü moda likralı kumaş kullanılarak tasarımında yayılır, bu nedenle elbiseler, pantolonlar ve eteklerin olduğunu görürüz ve unutmayalım. Üst kısım ve bu parçaların her bir parçası harika tasarımı ve çekici şekli ile öne çıkıyor, pratik olması ile bir kadına kadınlık dokunuşu katmanın yanı sıra giyerken büyük bir rahatlık sağlıyor.

Ve mesele bu noktada durmadı ama ev için likralı kumaştan tasarlanmış bazı giysiler, bol iç çamaşırı, gecelikler ve likralı kumaşların tasarımlarına dahil edilebileceğini görüyoruz. abiye ve gelinlik, bu nedenle bu tür kumaşlar belirli tasarımlar ile sınırlı değildir, ancak farklı tasarım ve kıyafet şekillerini içerir.

TÜM KUMAŞ ÇEŞİTLERİMİZ İÇİN SAYFAMIZA GÖZ ATIN. www.kumas.org

Doğru Diyet Listeleri
Güzellik Maskesi
Dekorasyon Modelleri
Bayan Saat Modelleri