Mels Slim Light ile Hayalleriniz Artık Hayal Değil

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Zayıflama ve Güzellik Uzmanı Meltem Şarkışlalı ve ekibi tarafından Türkiye’ye getirilen Tesla Slim ,  bölgesel zayıflamanın herhangi bıçak altı işleme ihtiyaç duymadan mümkün olduğunu bizlere gösteriyor.

ZAYIFLAMA CİHAZLARI İLE BÖLGESEL İNCELME MÜMKÜN MÜ ?

Herkesin merak ettiği gibi bölgesel incelme mümkün mü , peki ? , Zayıflama ve Güzellik Uzmanı Meltem Şarkışlalı’nın Ataşehir ve Mecidiyeköy zayıflama merkezlerinde bulunan Tesla Slim hedeflenen bölgede kan damarları, sinir ve cilde zarar vermeden yağ hücresini parçalayan ve cilt sıkılaşması sağlayan rahat bir tedavi yöntemidir. Parçalanan yağ hücresinin içeriği doğal metabolik yollar ile işlenir.

PEKİ AMA ZAYIFLAMA CİHAZLARI İLE NASIL BİR YÖNTEM UYGULANIYOR ?

Tedavi sonrası iyileşme gibi bir  süreç  olmadığından günlük yaşantınızda olumsuz bir etki yaratmıyor. İşlem sonrasında herhangi bir bakım gerekmiyor, sonuçlar uzun süreli ve yağ hücrelerini kalıcı olarak yok ediyor. Kalça, karın, bel gibi diyet veya egzersiz ile kurtulamadığınız, oturmuş yağların atılmasında başarılı sonuçlar veren Tesla Slim ile uygulama sonrası  7-13 cm ‘ e kadar incelme gözlenir. 2 beden daralmış görünüm ile hayallerinizdeki görünüme kavuşmak artık çok kolay.

TESLA SLİM YÖNTEMİ NEREDE UYGULANIYOR

Bölgesel zayıflama , sıkılaşma , sağlıklı ve hızlı  kilo vermede etkili olan Tesla Slim , Zayıflama ve Güzellik Uzmanı Meltem Şarkışlalı’nın şehrin iki yakasında da  bulunan  Ataşehir ve Mecidiyeköy Zayıflama Merkezlerinde uygulanıyor.

Merak ettikleriniz için zayıflama merkezlerini ziyaret edebilir , daha fazla bilgiye ulaşmak veya yenilikleri takip etmek telefon ve instagram hesaplarından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Telefon numaralarımız ; Ataşehir: 0 533 402 96 96  , Mecidiyeköy: 0 533 660 39 93.  İnstagram hesaplarımız : “@melsslimlight”  veya Meltem Şarkışlalının resmi instagram hesabı olan “@meltemsarkislaliofficial” üzerinden de merak edilenleri öğrenebilirsiniz.

Doğru Diyet Listeleri
Güzellik Maskesi
Dekorasyon Modelleri
Bayan Saat Modelleri