Ankara Dolgu Botoks Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Masseter Botoks ürünleri için www.ankaradolgubotoks.com sitemizi ziyaret etmeniz ve kaliteli orjinal ürünlerimizi satın alabilirsiniz.

Masseter Botox nedir?

Masseter, çiğnemenize yardımcı olan kaslardan biridir. Yüzünüzün yanında bulunur ve elmacık kemiğinizi alt çene kemiğinize bağlar.

Prosedür sırasında

İşlem sırasında bekleyebilecekleriniz şunlardır:

Tam sonuçları yaklaşık 1 hafta içinde görmeyi bekleyebilirsiniz. Bazı insanlar 1 ila 3 gün içinde sonuçları görmeye başlar.

Botoksun etkilerinin geçici olduğunu belirtmekte fayda var. Genellikle 3 ila 4 ay sürer. Sonuçları korumak isterseniz prosedürü tekrarlamanız gerekir.

Masseter Botox’un faydaları nelerdir?

Masseter Botox şu avantajları sunar:

Diş gıcırdatmasını azaltır

Diş gıcırdatma veya bruksizm tipik olarak ağız koruyucuları ve yaşam tarzı değişiklikleri ile tedavi edilir. Şiddetli bruksizminiz varsa, Botox enjeksiyonları daha etkili olabilir.

Botulinum toksini masseteri zayıflattığı için çeneyi rahatlatır. Bu, çene ve dişlerin istemsizce kenetlenmesini önleyerek aşağıdaki semptomları azaltır:

sıkı çene
çene, boyun veya yüzde ağrı
diş hassasiyeti veya ağrı
donuk baş ağrısı
diş hasarı
kulak ağrısı

TMD semptomlarını azaltır

Masseter kası gibi, temporomandibular eklem (TMJ) de çiğnemenize yardımcı olur. Alt çene kemiğinizi kafatasınıza bağlayan bir menteşedir.

TME’nizde bir sorun varsa buna temporomandibular eklem bozukluğu (TMD) denir. Genellikle bruksizm ve kitle ağrısı ile bir arada bulunur.

Botoks, massetere enjekte edildiğinde, kası gevşetebilir ve TME semptomlarını hafifletmeye yardımcı olabilir. Bu içerir:

Çene ağrısı
baş ağrısı
TMJ hasarı
çenede zayıf hareket açıklığı
çene, yüz ve kulak ağrısı
çene kilitlemesi
Yüz şeklinizi daraltır

Masseter kasları yüze kare bir şekil verebilir. Yüzünüzün daha ince görünmesini istiyorsanız masseter Botoksu bir seçenek olabilir.

Botoksun zayıflatıcı etkisi masetrelerinizin boyutunu küçültür. Bu, daha ince V şeklinde bir çene hattı oluşturur.

Masseter Botoksu bu amaçla kullanıldığında çene küçültme veya masseter küçültme olarak da adlandırılır.Masseter Botoks ürünleri için www.ankaradolgubotoks.com sitemizi ziyaret etmeniz ve kaliteli orjinal ürünlerimizi satın alabilirsiniz.

Doğru Diyet Listeleri
Güzellik Maskesi
Dekorasyon Modelleri
Bayan Saat Modelleri